Компанія продемонструвала регулятору всі етапи виробництва, а уряд підтвердив, що нове м'ясо відповідає стандартам безпеки, пише CNBC.
Читайте також: Green alternative: японський бренд Muji створив рослинне м'ясо, яке не треба заморожувати
Чому це важливо?
За останнє десятиліття безліч підприємств прагнули зробити м’ясо, вирощене з клітин, смачним і доступним, аби переконати споживачів відмовитися від звичайного м’яса. Такі стартапи, як Eat Just, Future Meat Technologies та Memphis Meats, підтримані Біллом Гейтсом, стверджують, що їхні продукти здоровіші для споживачів та кращі для навколишнього середовища.
Курка від Eat Just / Фото Eat Just
Коли з'явиться в продажу?
Eat Just вже співпрацює з місцевими виробниками в Сінгапурі та готується до затвердження регуляторними органами. Проте розвитку галузі перешкоджає висока вартість виробництва. Компанія встановить ціну, аналогічну ціні курки преміумкласу. Продукт під новим брендом Good Meat незабаром з'явиться в одному з ресторанів Сінгапуру. Згодом Eat Just хоче масштабувати поширення продукту.
Не пропустіть: Уроборос-стейк: ученые создали набор для выращивания мяса из человеческих клеток – что известно