У Японії випустили їстівні чашки: мета – скоротити використання пластику
Джерело:
AsahiЯпонська пивоварня Asahi представила їстівну чашку Mog Сup. Екологічно чистий контейнер для напоїв пропонує абсолютно новий споживчий досвід. Все просто – ви випиваєте улюблений напій та отримуєте смачну закуску на додачу. Автори ініціативи переконані, що це один з дієвих методів протидії зміні клімату.
Загальновідомо, що надмірне використання одноразового пластику – важлива екологічна проблема, яка хвилює увесь світ. Дедалі частіше представники світової спільноти шукають інноваційні шляхи, які мінімізують вплив на планету.
Варте уваги В Україні розробляють каталог експортерів органічної продукції: чому це важливо
Як виготовляють
Mog Сup виготовляють шляхом випікання картопляного крохмалю при високій температурі та тиску. Вони можуть утримувати воду кімнатної температури близько однієї години. Чашки доступні у трьох розмірах, кожна з них має три смаки: нейтральний, крекер з креветок та шоколад.
Наразі Asahi випробовують "смачну інновацію" у закладах Токіо, аби встановити ефективність використання та здатність утримувати рідину. Розробники закликають споживачів залишати відгуки та пропозиції, адже це сприятиме покращенню якості технології.Mog Сup – ще один приклад того, як ми прагнемо побудувати стійке суспільство, пропонуючи новий стиль споживання їжі, який замінює одноразові контейнери екологічно чистими контейнерами для їжі, що підлягають природній переробці,
– йдеться у повідомленні.