Новий продукт будуть випускати під брендом Deeper. Індійський пейл-ель – перше пиво в Швейцарії, зварене за рецептом, який згенерований штучним інтелектом. Розробники говорять, що в напої переважають смакові нотки цитруса, пише 24 Heures.

Цікаво: Японці представили робота-офіціанта: як він обслуговує клієнтів – відео

Дуже захоплююче і дуже фруктове, – зазначає представник мікропивоварні MN Brew в Єммені Адріан Мінніг.

Крафтове пиво за рецептом штучного інтелекту / Фото unsplash

Ідея напою була розроблена і реалізована дослідниками з HSLU (університет Люцерна) спільно з компанією-розробником програмного забезпечення Jaywalker Digital.

Повідомляється, що продукт буде вироблятися традиційним способом. Пиво варитимуть звичайні люди на пивоварні MN Brew. Щоправда, чітко дотримуючись рецептури, яку створив ШІ.